duminică, 20 iunie 2010

CERC PEDAGOGIC RESTAURANTUL IARNA

A FOST O ZI MINUNATA! DE VIS! AM INTELES CĂ MERITĂ SĂ TRĂIEŞTI!
Restaurantul Iarna a pregătit multe surprize pentru noi, cele 12 învățătoare care am organizat un 

TEAM BUILDING

 reuşit..
Am avut un moment de cunoaștere reciproca, pentru ca a fost nevoie de prezentări ai noilor membri. O discutie pe cât de calma, pe atât de creativa.
Imi place sa știu ca cineva gândește pozitiv despre mine, dar am emoții mari atunci când mi le reclama pe viu. Posibil ca nici nu-mi place... M-am ales de la fetele mele, prietenele si colegele cu niste daruri simbolice...
PLIANTA! am atasat-o de patul băieţilor, pentru că e lungă, iar patul lor e cu două etaje. Chiar şi soţul s-a apropiat de ea, ca la muzeu, să citească. Şi cel mai straniu: nu a spus s-o arunc! Era mândru! Păi, altfel cum? Era şi de la Nina Mîndru! O statuie din bronz ce are ca protagonist mărul, acel măr de pe coperta Ghidul dirigintelui. Acasă, Marius a spus: " Mama, ai ocupat locul III?". M-am gândit si am zis: "Da!" Până la locul I mai avem. Statuia-înger pe care am primit-o este chiar fermecătoare, e foarte sugestivă pentru mine, căci am recăpătat o protecție venită de la colegele mele, poate o fi o garanție a sprijinului pe care mi-l promit în continuare?
Orhideea, se spune că e floarea puternicelor, e floarea iubirii, luxului şi a frumuseţii. Am pretins întotdeauna să fiu iubită, mi-am dorit luxul (dar îmi reuşeşte deocamdată doar cel spiritual), iar frumusețea o voi recăpăta aidoma păsării Phoenix, va regenera gratie acestei flori, care îmi place mult. Bine că este şi o instrucțiune pe ea, ca să ştiu cum s-o îngrijesc. 
LE MULŢUMESC TUTUROR...CHIAR ŞI CELOR CE SĂRBĂTOREAU TOT UN EVENIMENT DE 4...! A FOST PE CINSTE! 
SE MERITĂ SĂ CREZI CĂ VIAŢA E PLINĂ DE SURPRIZE FRUMOASE!





Ce este, de fapt, TEAM BUILDING-ul ?
 http://www.myjob.ro/articole/ghid-recrutare/241/1005/ce-este-de-fapt-team-building-ul.html

Un comentariu:

STELA ION BALTAG spunea...

A fost o odihnă pe cinste,într-o companie superbă, la marginea unui lac. Ştiu sigur MAI VREAU.........